Fitness

 

Fitness-Hoorn

 

 

 

Fitness is een training waarbij je je fitheid en gezondheid kunt verbeteren. Tevens kun je geestelijk tot ontspanning komen.

In alle jaren dat Beverly Gym het fitness centrum heeft opgebouwd, is ons opgevallen dat mensen gespannen en gejaagd binnenkwamen. We mogen gelukkig constateren dat naar een poosje trainen, mensen ontspannen, opgewekt en sterker de deur uitgaan.

Jongeren kunnen zich op een positieve manier uitleven en ouderen worden weer “jonger” door aan sport te doen. De sfeer bij Beverly Gym is zodanig dat jong en oud elkaar helpen en positief beïnvloeden. Wat houdt je nog tegen?

Beverly Gym heeft verschillende mogelijkheden.

 • instructieles fitness
 • medisch fitness
 • bedrijfsfitness

De instructeurs
Onze instructeurs volgen regelmatig opleidingen, workshops en conventies, waar we op de hoogte blijven van vernieuwde technieken, verbeteringen en trends. Zo kunnen we jou weer op de hoogte houden en laten profiteren van alle trends en nieuwtjes op het gebied van Aerobics en Fitness in Nederland. Meer weten over de instructeurs bij Beverly Gym? Wij stellen ze graag aan je voor.

De apparatuur
Alle apparatuur die je in de fitnesszaal van Beverly Gym vindt, wordt regelmatig onderhouden en indien nodig vernieuwd. Wij bezoeken beurzen zodat we op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van fitnessapparatuur.

Voor alle groepslessen gebruiken we een aparte zaal met een speciale vloer. In deze zaal zijn alle benodigdheden aanwezig .

Gewichtschijven-Hoorn     Beverly Gym zaal-Hoorn

beverlygym apparatuur

 • Overzicht

  All-in abonnement v.a. €26,- per maand
  Groepslessen v.a.€21,- per maand
  10-rittenkaart v.a. €85,- eenmalig
 • Prijzen

  1x per week. v.a.€26,- per maand
  All-in overdag v.a.€26,- per maand
  All-in overdag+avond v.a.€36,- per maand
 • cultuur strippenkaart hoorn
 • Facebook Nieuws