Wellness

Wellness

Bij Beverly Gym denken we ook aan jouw lichamelijke en geestelijke ontspanning. Wij hebben dan ook het nodige in huis om je optimaal te laten ontspannen.


 

Zonnebank

Lekker in je vel zitten gaat voor velen gepaard met een gezond kleurtje. Als de zon er even niet is, kun je toch een lekker kleurtje krijgen onder de zonnebank. Net als in de zon is het, ook onder de zonnebank, belangrijk om uw huid goed te verzorgen.

Beverly Gym heeft een zonnebankstudio met twee luxe zonnebanken. Beide hebben drie gezichtsbruiners en 36 lampen. Onder de zonnebank gaan heeft naast het lekkere kleurtje nog een paar voordelen: – de warmte ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop – de aanmaak van vitamine D wordt bevorderd en dit is belangrijk voor sterke botten en tanden – ook bevordert dit de opname van calcium en fosfor in het lichaam – een bezoek aan de zonnebank kan een positieve uitwerking hebben op bepaalde huidaandoeningen.

Prijzen
De zonnebank is gratis voor leden.

Ben je geen lid van Beverly Gym dan is de prijs voor 1 x zonnebank € 7,50zonnebank-hoorn

 

 

 

 

 


 

Sauna en stoomcabine

Na een goede training is het heerlijk ontspannen in de sauna- of stoomcabine. Deze staat speciaal voor jou klaar.

Hier kun je in alle rust genieten van de ontspannende werking van eucalyptus. Daarna neem je een verkwikkende koude douche. Na een sauna- of stoomcabine moment kun je er weer heerlijk ontspannen tegenaan. De sauna- en stoomcabine staat gratis tot jouw beschikking.

Stoomcabine-Hoorn  Sauna-Hoorn


 

Stoelmassage

De stoelmassage bij Beverly Gym is een noviteit.

Je gaat lekker zitten in de speciale stoel. Je lichaamscontouren worden gescand (daar voel je niets van). Je kiest het type massage uit dat voor jou prettig voelt. Daarna kun je 15 minuten genieten van een heerlijke massage. Het is een enerverende ervaring om de verschillende massagetechnieken voorbij te laten komen. De stoelmassage is gratis voor leden van Beverly Gym. Probeer het eens uit, je zult verrast zijn!

De massagestoel beschikt over de welbekende unieke stifness sensor maar heeft nu dan ook een door SANYO gepatenteerde stress sensor waardoor precies gemeten kan worden wat het mentale stress niveau is tijdens het full-automatische massageprogramma.

Massagestoel-Hoorn.

Massagestoel.

Massagestoel
– Het full body programma werkt en ontspant de spieren van de nek, de rug, het bovenbeen, het onderbeen en de voet.
– De Air-Comfort massage maakt gebruik van de lucht cel compressie op de rug, het zitvlak, de benen en de voeten.
– Het Stretch-programma knijpt zachtjes rond de enkels en beweegt de voeten en benen op en neer.
– De rol massage op de rug gecombineerd met de beweging van de voetbank zorgen voor het ideale massage programma om gespannen spieren los te maken.


 

Sportmassage

Heb je lichamelijke klachten en wil je advies hierover? Beverly Gym heeft een gediplomeerde sportmasseur en fysiotherapeut in huis.

Tegen vergoeding kun je een consult krijgen. Voor meer informatie kun je tot de medewerkers achter de balie wenden. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.
Bij Beverly Gym sport én ontspant u op hoog kwaliteitsniveau.

U vindt Fitness- en Sportcentrum Beverly Gym aan de Dr. C.J.K. Van Aalstweg 16a, 1625 NV in Hoorn, tel. 0229 – 21 11 54.