CrossGym Hoorn

Wij bieden sinds de zomer van 2014 uitgebreide mogelijkheid tot crossgym activiteiten. Ben je opzoek naar Crossgym in Hoorn? Dan ben je bij Fitness en Sportcentrum Beverlygym bij het goede adres. Wij gebruiken de naam “crossfit hoorn” NIET om onze activiteiten te benoemen aangezien dit een beschermde naam is. Wij zijn ook geen crossfit sportschool maar een fitness centrum ofwel een echte Gym dat ook leuke gecombineerde oefeningen aanbied in één les: CROSS GYM! Waarom CrossGym bij Beverlygym?

CrossGym Lessen

Wij gebruiken de naam crossfit niet, maar hebben onze eigen unieke en knallende lessen met onze eigen naam. Deze lessen worden “Crossgym” genoemd. De CrossGym lessen worden in de zaal met een grote variatie aan oefeningen uitgevoerd. De oefeningen in de zaal worden vaak ook gecombineerd met oefeningen in onze binnen of buitenkooi via een “parkour” training!

CrossGym Binnen

Wij hebben een multifunctionele CrossGym kooi binnen in de sportschool! Hier zijn honderden verschillende oefeningen te doen met o.a: touwen, kabels, squat oefeningen, optrek oefeningen, ringen en nog veel meer. Het combineren van verschillende oefeningen achter elkaar staat bij CrossGym centraal en dus ook in onze unieke kooi. Naast de binnenactiviteiten en binnen kooi hebben wij ook een CrossGym kooi buiten geplaatst!

CrossGym Buiten? (Uniek in Hoorn!)

Als enige sportschool in Hoorn heeft Beverlygym een CrossGym kooi buiten! Naast ons pand hebben wij een speciale CrossGym ruimte ingericht met een stevige kooi + verschillende oefeningen. Buiten kun je onder andere ook bankdrukken, squatten, autobanden en vrachtwagen banden over de baan omgooien + nog veel meer. Kortom, erg veel sportieve en trainingsintensieve mogelijkheden! Dit is natuurlijk wel voor de personen die echt van knallen houden! Wil jij kvan de zomer lekker in het zonnetje knallen bij de buitenkooi van Beverlygym? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of schrijf je direct in!

Bekijk onze CrossGym mogelijkheden!

Onderstaand hebben wij een aantal foto’s geplaatst + enkele fimpjes om een impressie te krijgen van de hoeveelheid aan CrossGym mogelijkheden in Hoorn!