KICKBOKSEN

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
NIVEAU
BEGINNER-GEVORDERD
GROEPSGROOTTE
MAX. 15 DEELNEMERS
DAGEN PER WEEK
1 DAG

Bij Beverly Gym doe je mee aan kickboksen, met enorm veel plezier je helemaal uitleven op de trainingszak. Bij deze vorm van sport maak je boks- en trapbewegingen tegen de boks- en trapzakken van 1,80 m.

Bij Beverly Gym in Hoorn is kickboksen plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de boks- en trapzak. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Je maakt boks- en trapbewegingen op een boks- en trapzak. Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt! Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt.

De instructeurs bij jouw fitness en sportschool in Hoorn zorgen ervoor dat je intensief aan de gang gaat. Je verliest daardoor vet en je verstevigt je spieren. Doordat je je volledig inzet ontwikkel je een ijzersterke conditie. Je werkt veel samen onder begeleiding van een van de deskundige instructeurs van Beverly Gym, jouw fitness en sportschool in Hoorn. Er wordt echter nooit met een sparringpartner geoefend. De nadruk ligt vooral op Fun!

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je ook zin om je eens lekker uit te leven in ons fitness centrum? Aarzel niet, pak je sportkleding en probeer het eens uit. Beverly Gym, jouw fitness en sportschool in Hoorn biedt je een gratis proefles kickboksen aan.

Bekijk hier het lesrooster voor Kickboksen.

Wat is kickboksen?

Kickboksen is een groepstraining, waarbij diverse boks- en traptechnieken worden uitgevoerd op een bokszak. Er wordt niet gespard. De ervaren instructeur leert jou diverse technieken aan onder begeleiding van opzwepende muziek. Deze conditionele groepsles maakt jou fitter en sterker.

Is kickboksen iets voor mij?

Kickboksen is een groepstraining voor iedereen, die wil werken aan conditie, kracht, flexibiliteit en reactievermogen en is voor iedereen geschikt: jong en oud, beginner en gevorderde.

Wanneer kan ik meedoen met kickboksen?

Bekijk het rooster

KICKBOKSEN

GROEPSLES

ROOSTERBEKIJK ROOSTER
LOCATIEBEVERYLYGYM HOORN
CONTACT0229-211154
info@beverlygym.com
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/floating_pricing_02.png
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

HEB JE INTERESSE?

BOEK DAN HIER EEN LES!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image