Kickboksen

Bij Beverly Gym doe je mee aan kickboksen, met enorm veel plezier je helemaal uitleven op de trainingszak. Bij deze vorm van sport maak je boks- en trapbewegingen tegen de boks- en trapzakken van 1,80 m.

Bij Beverly Gym in Hoorn is kickboksen plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de boks- en trapzak. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Je maakt boks- en trapbewegingen op een boks- en trapzak. Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt! Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt.

De instructeurs bij jouw fitness en sportschool in Hoorn zorgen ervoor dat je intensief aan de gang gaat. Je verliest daardoor vet en je verstevigt je spieren. Doordat je je volledig inzet ontwikkel je een ijzersterke conditie. Je werkt veel samen onder begeleiding van een van de deskundige instructeurs van Beverly Gym, jouw fitness en sportschool in Hoorn. Er wordt echter nooit met een sparringpartner geoefend. De nadruk ligt vooral op Fun!

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je ook zin om je eens lekker uit te leven in ons fitness centrum? Aarzel niet, pak je sportkleding en probeer het eens uit. Beverly Gym, jouw fitness en sportschool in Hoorn biedt je een gratis proefles kickboksen aan.

Bekijk hier het lesrooster voor Kickboksen

 • Overzicht

  All-in abonnement v.a. €26,- per maand
  Groepslessen v.a.€21,- per maand
  10-rittenkaart v.a. €85,- eenmalig
 • Groepslessen prijzen

  overdag v.a.€21- per maand
  overdag+avond v.a.€26,- per maand

  Meer info

 • cultuur strippenkaart hoorn
 • Facebook

 • Recente berichten