Crossfit-ness Hoorn

Wij bieden sinds de zomer van 2014 uitgebreide mogelijkheid tot crossfit-ness activiteiten. Ben je opzoek naar Crossfit in Hoorn? Dan ben je bij Fitness en Sportcentrum Beverlygym bij het goede adres. Wij gebruiken de naam “crossfit” niet om onze activiteiten te benoemen aangezien dit een beschermde naam is. Wij noemen onze lessen & trainingen met verschillende gecombineerde oefeningen: Crossfit-ness of CrossGym! Waarom Crossfit-ness of Cross-Gym bij Beverlygym?

Crossfit-ness Lessen

De meeste mensen de naam Crossfit. Wij gebruiken de naam crossfit niet, maar hebben onze eigen unieke en knallende lessen met onze eigen naam. Deze lessen worden “Crossgym” genoemd. De CrossGym lessen worden in de zaal met een grote variatie aan oefeningen uitgevoerd. De oefeningen in de zaal worden vaak ook gecombineerd met oefeningen in onze binnen of buitenkooi via een “parkour” training!

Crossfit-ness Binnen

Wij hebben een multifunctionele Crossfit-ness kooi binnen in de sportschool! Hier zijn honderden verschillende oefeningen te doen met o.a: touwen, kabels, squat oefeningen, optrek oefeningen, ringen en nog veel meer. Het combineren van verschillende oefeningen achter elkaar staat bij crossfitness centraal en dus ook in onze unieke kooi. Naast de binnenactiviteiten en binnen kooi hebben wij ook een crossfitness kooi buiten geplaatst!

Crossfit-ness Buiten? (Uniek in Hoorn!)

Als enige sportschool in Hoorn heeft Beverlygym een Crossfit-ness kooi buiten! Naast ons pand hebben wij een speciale Crossfit-ness ruimte ingericht met een stevige kooi + verschillende oefeningen. Buiten kun je onder andere ook bankdrukken, squatten, autobanden en vrachtwagen banden over de baan omgooien + nog veel meer. Kortom, erg veel sportieve en trainingsintensieve mogelijkheden! Dit is natuurlijk wel voor de personen die echt van knallen houden! Wil jij kvan de zomer lekker in het zonnetje knallen bij de buitenkooi van Beverlygym? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of schrijf je direct in!

Bekijk onze Crossfit-ness mogelijkheden!

Onderstaand hebben wij een aantal foto’s geplaatst + enkele fimpjes om een impressie te krijgen van de hoeveelheid aan Crossfit-ness mogelijkheden in Hoorn!

 • Overzicht

  All-in abonnement v.a. €23,- per maand
  Groepslessen v.a.€18,- per maand
  10-rittenkaart v.a. €85,- eenmalig
  27-4 KoningsdagGesloten
  5-5 HemelvaartGesloten
 • Groepslessen prijzen

  overdag v.a.€18- per maand
  overdag+avond v.a.€23,- per maand

  Meer info

 • cultuur strippenkaart hoorn
 • Facebook

 • Recente berichten