SPINNING

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
NIVEAU
BEGINNER-GEVORDERD
GROEPSGROOTTE
MAX. 20 DEELNEMERS
DAGEN PER WEEK
3 DAGEN

Spinning is een erg leuke manier van conditie opbouwen. Je doet dit staand of zittend op een speciale hometrainer. Op de beats van goede muziek, fiets je onder leiding van een instructeur.

Tijdens de workout pas je de weerstand van de fiets aan. Het tempo van de muziek bepaalt de snelheid waarmee je fietst. De weerstand kan individueel worden ingesteld. Door de verschillende technieken is het effect van de training groot op hart, longen en beenspieren.

Opzwepende en afwisselende muziek zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om jezelf steeds meer uit te dagen tijdens de rit over bergen en dalen. Spinning is voor iedereen geschikt. Je zult merken dat je conditie en uithoudingsvermogen met sprongen vooruit gaan. Spinning is dus voor elke niveau, iedereen kan meedoen of je nu beginnend spinner bent of gevorderd.

Wat is spinning of Clubjoy Cycle®?

Spinning is een geweldige manier om conditie en uithoudingsvermogen op te bouwen. Je maakt hierbij gebruik van een speciale spinningfiets. Onder leiding van de instructeur fiets je een uur bergop- en afwaarts op de beats van opzwepende muziek. Tijdens de workout pas je de weerstand aan en daag je jezelf elke week meer uit. Door de tempowisselingen en verschillende oefeningen is het effect van de training groot op het hart, de longen en de beenspieren.

Is spinning iets voor mij?

Spinning is uitermate geschikt voor iedereen, die aan conditie en uithoudingsvermogen wil werken. Deze groepstraining is geschikt voor jong en oud, beginner en gevorderde.

Hoe ziet een spinning les er uit?

Na een warming up van 15 minuten neemt de instructeur jou mee in een rit langs steile bergwegen en snelle afdalingen. De groepsdynamiek en uitdagende muziek zorgen ervoor dat jij jezelf naar een hoger niveau brengt. Er is plaats voor maximaal 18 deelnemers.

Wanneer kan ik meedoen met spinning?

Bekijk het rooster

SPINNING

GROEPSLES

ROOSTERBEKIJK ROOSTER
LOCATIEBEVERLYGYM HOORN
CONTACT0229-211154
info@beverlygym.com
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/floating_pricing_02.png
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

HEB JE INTERESSE?

BOEK DAN HIER EEN LES!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image