Open dag op Zondag 5 januari

open dag 6 januari

Maak nu een sportieve start bij Beverly Gym Hoorn

Doe het dit jaar eens anders. Pak je spullen en kom vandaag naar de Open Dag bij Beverly Gym in Hoorn. Vandaag, zondag 6 januari, wordt u getrakteerd op een keur aan sportieve uitdagingen zoals Zumba, Club Power en nog veel meer swingende workouts. Verder kunt u rekenen op super acties bij inschrijving. Beverly Gym eigenaar Gerard van Doorn en zijn medewerkers staan klaar om u alles te vertellen over de vele mogelijkheden die de fitnessstudio biedt. Van lekker sportief bezig zijn tot sauna, zonnebank, stoomcabine en massagestoel. U komt toch zeker ook? De Open Dag is van12.00 tot 17.00 uur.

Bij Beverly Gym aan de Van Aalstweg 16a in Hoorn gaan gezelligheid en sportiviteit hand-in-hand. Moderne sportfaciliteiten zorgen ervoor dat alle fitnessschema’s persoonlijk op maat kunnen worden ingesteld, waardoor een afwisselende trainingsopbouw wordt gerealiseerd. En voor alle categorieën en leeftijdsgroepen heeft het fitnesscentrum wel mogelijkheden in huis. Daarnaast beschikt Beverly Gym over het allernieuwste op het gebied van cardio-apparatuur zoals: fietsen, loopbanden, ligfietsen, roeiers, crosstrainers en powerplates. Een moderne airco-installatie zorgt hier voor een perfect luchtklimaat. Kortom: bij Beverly Gym kunt u echt alle kanten op.

Als enige fitnessstudio in de regio biedt Beverly Gym echte All-In arrangementen aan. Zo kunt u, naast alle sportactiviteiten, geheel gratis gebruik maken van de sauna, de zonnebanken, de massagestoel en de stoomcabine. ´We willen graag dat onze leden zich hier thuis voelen´, vertelt eigenaar Gerard van Doorn. ´Om dat te bereiken bieden wij een totaal pakket aan mogelijkheden aan om prettig en sportief in actie te komen. En dit alles natuurlijk voor een zeer concurrerende prijs. Daarnaast spelen zaken zoals hygiëne, een ontspannen sfeer, professionele apparatuur, prima barfaciliteiten en een optimale begeleiding een belangrijke rol binnen ons bedrijf’.

Fitnesstraining bij Beverly Gym kunt zeven dagen per week op tijden die u zelf kiest. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor bedrijfsfitness en individueel of trainen in groepsverband. Ook medische fitness in samenwerking met verzekeringen, Arbodienst of andere zorgverleners zijn mogelijk. En dat fitness niet duur hoeft te zijn bewijst Beverly Gym elke dag. Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet langer en kom vandaag naar de Open Dag en doe mee. Beverly Gym vindt u aan de Van Aalstweg 16a in Hoorn tel. 0229-211154. Er zijn volop gratis parkeermogelijkheden aanwezig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *