CROSS GYM

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
NIVEAU
BEGINNER-GEVORDERD
GROEPSGROOTTE
MAX. 20 DEELNEMERS
DAGEN PER WEEK
1 DAG

Crossgym is een combinatie van atletiek, gymnastiek en het gebruik van gewichten. Het doel is om met natuurlijke lichaamsbewegingen in een hoog tempo zo snel mogelijk algeheel fit te worden en te blijven. We werken niet met apparaten, maar doen oefeningen, waarbij het hele lichaam meedoet, zoals springen, gooien, tillen en rennen. Zo ontwikkel je niet alleen uithoudingsvermogen en kracht, maar ook flexibiliteit, balans en reactiesnelheid.

Wij noemen deze lessen bij Beverly Gym “CrossGym”. Dit is bijna hetzelfde als Crossfit maar toch net even anders en natuurlijk een stuk leuker bij Beverly Gym ! Je kunt bij ons ook heerlijk CrossGym uitoefenen, zowel binnen als buiten! Kijk op onze “CrossGym in Hoorn” pagina voor meer informatie.

Een les duurt slechts 60 minuten en bestaat uit een warming-up, korte uitleg, intensieve workout van 10 tot 20 minuten en een cooling down. Elke les is anders. Eenzijdige ontwikkeling en verveling zijn in deze les dus niet mogelijk.

Leeftijd en niveau zijn daarbij niet belangrijk. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en oefeningen kunnen gemakkelijk worden aangepast. Het motto is: zoek je eigen grenzen op en probeer deze te verleggen.

Bekijk hier het lesrooster voor CrossGym.

CROSS GYM

GROEPSLES

ROOSTERBEKIJK ROOSTER
LOCATIEBEVERLYGYM HOORN
CONTACT0229-211154
info@beverlygym.com
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/floating_pricing_02.png
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

HEB JE INTERESSE?

BOEK DAN HIER EEN LES!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image