Booty work-out bij Beverly Gym in Hoorn

Booty work-out bij Beverly Gym in Hoorn

Veel vrouwen zullen het ongetwijfeld herkennen. Eén blik in de spiegel en je ziet gelijk zones waar je eigenlijk al langere tijd echt iets aan wil doen. En we vallen maar gelijk met de deur in huis; één van de probleemzones bij vrouwen is het achterwerk. Ze vinden het te groot, te klein, te plat of te slap. Beverly Gym in Hoorn biedt voor deze doelgroep nu de mogelijkheid om nog voor het fraaie zomerweer Nederland bereikt, te werken aan een perfecte bilpartij. Doe het dit jaar eens anders en ga aan de slag. Voor mooie strakke benen en billen is er nu de Booty work-out bij Beverly Gym.

Vanaf vrijdag 25 april start Beverly Gym met de eerste groep van de nieuwe Booty work-out. De cursus duurt in totaal tien weken en wordt zowel op de dinsdag als de vrijdag gegeven. En aangezien deze cursus geheel nieuw is, begint iedereen dus als een beginner…

De Booty work-out is een combinatie van verschillende oefeningen met 15 seconden actieve rust, waardoor je niet alleen spieren op bouwt, maar ook nog eens vet verbrand. Het resultaat, mooie strakke stevige benen en billen. Aansluitend doen we nog een buikspierkwartiertje en als afsluiter een cooling down met rek en strek oefeningen. Maak ook een sportieve start bij Beverly Gym Hoorn.

Nieuwsgierig geworden? Beverly Gym vindt u aan de Van Aalstweg 16a in Hoorn tel. 0229-211154 of kijk op internet: www.beverlygym.com Er zijn volop gratis parkeermogelijkheden aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *