BODY SHAPE

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
NIVEAU
BEGINNER-GEVORDERD
GROEPSGROOTTE
MAX. 20 DEELNEMERS
DAGEN PER WEEK
3 DAGEN

Bodyshape is een pittige conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen en het zogenaamde B-B-B gebied.

Daarbij maak je ook gebruik van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken. Door deze oefeningen wordt je spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe. Het is geschikt voor iedereen die op muziek wil bewegen. Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar met springmomenten.

De les begint met een warming up, daarna doe je high-impact (met springen) aerobics. Ook train je de benen, billen, borst en buik.

Bekijk hier het lesrooster voor Body Shape.

Wat is bodyshape?

Bodyshape is een combitraining. Er wordt gewerkt aan conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht. Daarbij worden diverse materialen gebruikt, zoals een step, gewichtjes en elastieken. Elke les is weer anders, waardoor je telkens opnieuw uitgedaagd wordt om je maximaal in te zetten.

Is bodyshape iets voor mij?

Bodyshape is geschikt voor iedereen, die wil werken aan conditie, coördinatie en spierkracht. Deze groepstraining is voor iedereen toegankelijk: jong en oud, beginner en gevorderde.

Hoe ziet een bodyshapeles er uit?

Na de warming up en een hartslag verhogende choreografie, neemt de enthousiaste instructeur je mee naar spierversterkende oefeningen, onder begeleiding van opzwepende muziek. Naast de oefeningen met gewichten en elastieken, worden er ook grondoefeningen gedaan op de mat. Uiteraard wordt de les afgesloten met ontspannende stretches.

Wanneer kan ik meedoen met bodyshape?

Bekijk het rooster

BODY SHAPE

GROEPSLES

ROOSTERBEKIJK ROOSTER
LOCATIEBEVERLYGYM HOORN
CONTACT0229-211154
info@beverlygym.com
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/floating_pricing_02.png
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

HEB JE INTERESSE?

BOEK DAN HIER EEN LES!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image