CROSSGYM HOORN

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
NIVEAU
BEGINNER-GEVORDERD
GROEPSGROOTTE
MAX. 10 DEELNEMERS
DAGEN PER WEEK
3 DAGEN

Wij bieden sinds de zomer van 2014 uitgebreide mogelijkheden tot CrossGym activiteiten. Ben je opzoek naar CrossGym in Hoorn? Dan ben je bij Fitness- en Sportcentrum Beverly Gym aan het goede adres. Wij gebruiken de naam “Crossfit Hoorn” NIET om onze activiteiten te benoemen aangezien dit een beschermde naam is. Wij zijn ook geen Crossfit sportschool maar een fitnesscentrum ofwel een echte Gym dat ook leuke gecombineerde oefeningen aanbiedt in één les: CROSSGYM ! Waarom CrossGym bij Beverly Gym?

CrossGym Lessen

Wij gebruiken de naam Crossfit niet, maar hebben onze eigen unieke en knallende lessen met onze eigen naam. Deze lessen worden “CrossGym” genoemd. De CrossGym lessen worden in de zaal met een grote variatie aan oefeningen uitgevoerd. De oefeningen in de zaal worden vaak ook gecombineerd met oefeningen in onze binnen- of buitenkooi via een “parkour” training!

Supplementen

CrossGym activiteiten zijn erg intensief. Verschillende sporters hebben met het oog op herstel dan ook baat bij diverse sportsupplementen. Ben jij geïnteresseerd in specifieke supplementen voor crossfit of crossgym? Klik dan op de link hiervoor om naar de webshop van onze partner Muscle Concepts te gaan.

Muscle Concepts staat voor hoge kwaliteit sportsupplementen via een wetenschappelijke benadering en in direct opneembare vormen.

CrossGym Binnen

Wij hebben een multifunctionele CrossGym kooi binnen in de sportschool! Hier zijn honderden verschillende oefeningen te doen met o.a: touwen, kabels, squat oefeningen, optrek oefeningen, ringen en nog veel meer. Het combineren van verschillende oefeningen achter elkaar staat bij CrossGym centraal en dus ook in onze unieke kooi. Naast de binnenactiviteiten en binnenkooi, hebben wij ook een CrossGym kooi buiten geplaatst!

CrossGym Buiten? (Uniek in Hoorn!)

Als enige sportschool in Hoorn heeft Beverly Gym een CrossGym kooi buiten! Naast ons pand hebben wij een speciale CrossGym ruimte ingericht met een stevige kooi + verschillende oefeningen. Buiten kun je onder andere ook bankdrukken, squatten, autobanden en vrachtwagenbanden over de baan omgooien + nog veel meer. Kortom, erg veel sportieve en trainingsintensieve mogelijkheden! Dit is natuurlijk wel voor de persoon die echt van knallen houdt! Wil jij van de zomer lekker in het zonnetje knallen in de buitenkooi van Beverly Gym? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of schrijf je direct in!

Bekijk onze CrossGym mogelijkheden!

Onderstaand hebben wij een aantal foto’s geplaatst + enkele filmpjes om een impressie te krijgen van de hoeveelheid aan CrossGym mogelijkheden in Hoorn!

CROSSGYM HOORN

FITNESS

ROOSTERBEKIJK ROOSTER
LOCATIEBEVERLYGYM HOORN
CONTACT0229-211154
info@beverlygym.com
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/floating_pricing_02.png
https://www.beverlygym.com/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

HEB JE INTERESSE?

BOEK DAN HIER EEN LES!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image